Vikend 1.2.junij 2019 je bil v znamenju nasmeškov, veselja in kolajn!

PRVA ODPRAVA

V soboto 1.2.2019 se je skupina ljubiteljev krosa odpravila v Petelinje. Manca Mlekuž in Mathias Mlekuž sta lesenega petelinčka, ki je maskota Petelinjega teka odnesla tudi domov, saj sta z odličnim tekom pobrala zlato odličje. Srebro si je pritekel Tevž Kravanja bron pa Pia Kavs in Manca Čarga. Žigu Kavs, Maji Novosel, Zali Komac, Taji Kravanja, Lin Sovdat Nakao in Neji Kravanja pa je bilo okoli vratu položeno odličje našega ponosa ob njihovi vztrajnosti.

Iskrene čestitke vsem!

DRUGA ODPRAVA

Istega dne 1.2.2019 je druga skupina, ljubiteljev steze odšla na tradicionalni Vučkov memorial – miting v Kranju. Dober dan sta imela Matic Žagar v daljini, ki je z dolžino 4,40 zasedel 3.mesto in Lea Markovič v metu vortexa, ki je z dolžino meta 31,73 ravno tako zasedla 3.mesto. Poleg niju pa so se borili še Irenej Melinc, Nil kavs, Tim Žgajnar, Niki Mlekuž Kamarić, Kimi Melihen, Aljaž Novosel, Tia Žagar, Lana Cernatič in Barbi Melihen.

Iskrene čestitke vsem!

ISTO ODPRAVO ODNESE ŠE DO MEDVOD, KJER JE NA PRIREDITVI “MEDVODE V GIBANJU” PROMOVIRALA BOVEC MARATON. ATLETI SO ODTEKLI 600m IN ODNESLI VSA MOŽNA ODLIČJA.

Organizatorji so bili zadovoljeni, saj smo jim zaradi nizke udeležbe mlajših tekačev prav lepo popestrili tekmovanje!

Hvala Bovec maratonu za sladoled 🙂

TRETJA ODPRAVA

V nedeljo 2.06.2019 pa so se podali trije najbolj zagrizeni tekači še v Železnike na gorski tek na pogorje Ratitovca. Maj Kavs je kljub slabi začetni poziciji vzpel v zadnjem delu proge prehiteti večina tekačev in tako zasedel 3.mesto. Manca Mlekuž je zasedla 5.mesto Pia Kavs pa odlično 4.mesto.

Iskrene čestitke vsem trem!