Sobota 15.06.2019 uspešna za naše tekače!

GM4O – MINI

Manca Mlekuž in Mathias Mlekuž sta se pomirila s svojo konkurenco na 18. mini gorskem maratonu v Podbrdu. Mathias se je povspel na najvišjo stopničko, Manca pa je zasedla 4.mesto.

Po odtečenem gorskem teku sta razmišljala o regeneraciji, za popoldanski nastop v Kobaridu in zato smo se odpravili k Idrijci, ki nas je prav lepo ohladila in regenerirala, kar je bilo videt po ulicah Kobarida!

KOBARIŠKI TEK

Kobariške ulice so tokrat za Pokal Primorske gostile tekače z vse povsod. Med vsemi tekači smo ravno Bovčani najbolj mešali štrene in skupaj pobrali kar 10 medalj.

Vsi tekmovalci: Mathias Mlekuž, Manca Mlekuž, Manca Čarga, Irenej Melinc, Pia Kavs, Aljaž Novosel, Marcel Sovdat Nakao, Lin Sovdat Nakao, Žiga Kavs, Taja Kravanja, Tevž Kravanja, Vid Kovač, Timotej Fenko, Zala Komac, Neja Mlekuž, Jan Miklavčič

Na zmagovalne stopničke so skočili: Naja 2.mesto, Zala 3.mesto, Pia 2.mesto, Lin 1.mesto, Manca M. 1.mesto, Manca Č. 3.mesto, Irenej 3.mesto, Mathias 1.mesto, Aljaž 3.mesto. Tanja Žgajnar je osvojila absolutno 3.mesto na razdalji 10km.

Iskrene čestitke čisto vsem tekačem!!!