I. jesenski tabor za najmlajše, ter klubski piknik 6.11.2021

V teh časih so za tekmovalne dogodivščine najbolj prikrajšanji prav najmlajši atleti. To nas je spodbudilo, da smo s pomočjo prostorov Osnovne šole Bovec na podružnični šoli Soča, sponzorskih sredstev, ter predvsem dobre volje trenerjev Vasja Vitez in Petra Vitez izpeljali I. jesenski dvodnevni tabor za najmlajše v Soči, katerega se je udeležilo enajst mladih atletov in atletinj. Že ob prihodu smo naleteli na prijazno dobrodošlico, ki so nam jo pripravili učiteljica Mija in učenci podružnične šole v Soči. Po programu smo najprej opravili trening. Razdelili smo se v dve skupini in odtekli razdaljo do kampa Korita in nazaj. Sledila je namestitev v prostore za nočenje, ter priprava večerje. Testenine z sirovo omako in palačinke so nam še kako teknile. Po tem smo bili v soju žarometov aktivni še na igrišču, ter zaključili večer v prostorih šole z družabnimi igrami.

V soboto so zajtrk pripravile najmlajše atletinje –  Maša, Nija in Naja. Po zajtrku smo si pripravili nahrbtnike, ter se odpravili na pohod na Lemoulje.  Po dobri urici smo dosegli cilj, ter  si privoščili zasluženo malico. Še malo smo se poigrali in se počasi odpravili proti kampu Korita in nazaj na izhodišče do šole v Soči. Jaka, Zala, Lenart, Taja, Tevž, Jan, Jakob, Naja, Maša, Nija in Lina so si zaželeli, da takšen tabor čimprej ponovimo, ter , da je ta kar prehitro minil. Učiteljici Miji, Eriki in učencem podružnične šole v Soči smo se zahvalili za gostoljubje, z obljubo, da se še vrnemo.

Ob tem smo s pohodom na B postajo popestrili sobotni popoldan tudi starejšim članom in skupaj zaključili dan na klubskem pikniku, kjer ni manjkal niti naš župan Valter Mlekuž!

Hvala vsem, ki ste kakorkoli prisostvovali k temu, da smo se lahko imeli lepo!